„Viața e plăcută. Moartea e liniștită. Tranziția în schimb pune probleme.”Isaac Asimov

Potcoave și bombardiere

10 mai 2011 | 4 comentarii » http://egosistem.ro/wp-content/plugins/wp-smiley-switcher/noktahhitam/icon_surprised.gif

Potcoave de cai morți, aș mai adăuga. Unul dintre băieții care au compus melodia asta trebuie să se fi trezit într-o dimineață așa cum m-am trezit eu azi, altfel nu-mi explic cum ar fi putut să știe atît de bine ce se întîmplă la mine în cap…

Am găsit pe Youtube și un videoclip al melodiei, din păcate de calitate foarte slabă. Dar e mai bine decît nimic.

[flashvideo file=http://www.youtube.com/watch?v=6NiAte4258o image=/media/video/osi-horseshoes-and-b52s.jpg /]

Și încă o melodie, pentru echilibrare:

http://egosistem.ro/wp-content/plugins/wp-smiley-switcher/noktahhitam/icon_surprised.gif Categorizat: Bălmăjeli, Muzică |

4 comentarii la “Potcoave și bombardiere”

 1. 1 ancuta
  13 mai 2011, 00:17

  Vad ca citesti cartea lui Eco. Am vazut-o si eu in librarie in Leiden, inainte sa plec in Maroc si muream de ciuda ca nu o aveau inca decat in olandeza, si asteptau si traducerea in engleza. Cred ca pana acum trebuie sa fi ajuns. Cum e cartea, vreau sa o cumpar si eu.

  (as fi scris unde trebuie, daca exista posibilitatea sa comentez acolo unde e cartea. dar cum nu am gasit, am scris si eu unde am putut, na!)

 2. 2 Tudor
  13 mai 2011, 07:16

  Cartea este demențială, în stilul „Pendulului lui Foucault” sau a „Numelui trandafirului”. Mă face să mă oftic că nu am timp să stau să citesc fără s-o las din mînă.

  Și nu-ți face probleme pentru comentariu, e foarte bine aici. Mult mai bine decît nicăieri, evident .

 3. 3 ancuta
  15 mai 2011, 17:07

  aha, ma asteptam sa fie in stilul „Numelui trandafirului”, fiindca am citit undeva o mini-recenzie a cartii, si tot ce mi-a ramas in cap e ca in Praga (nu-mi amintesc a carui secol) o serie de morti suspecte incep sa apara.  

  abia astept sa mi-o cumpar, atunci. Am fost in librarie acum 2 zile, cautam altceva si am uitat sa intreb. dar intreb maine.

 4. 4 Tudor
  15 mai 2011, 17:32

  Nope, faci o confuzie. Referința la cimitirul din Praga e doar o metaforă, nu acolo se întîmplă acțiunea. Deși cred că recenzia de pe spatele cărții zice ceva de genul ăsta… dar de obicei recenziile alea sînt ca spam-ul, ar spune orice doar să cumperi cartea.