„Cel mai important e să nu încetezi să te îndoiești.”Albert Einstein

O idee genială

10 decembrie 2009 | Comentariile sunt închise pentru O idee genială

Mi se întîmplă foarte rar să mă entuziasmez în fața unui lucru găsit întîmplător pe net, dar astăzi este o astfel de zi rară.

Plecînd de la articolul ăsta de pe blogul lui John Gruber, am ajuns pe Curved White, site care mi-a plăcut pentru simplitate și design. Și pe care am început să-l scanez în viteză – eu sînt la muncă și, prin urmare, cică muncesc… —, dînd astfel peste această idee demențială a unei oarecare Carolyn Sewell, „Designer. Doodler. Dork.” conform autodescrierii de pe profilul flickr.

Ideea mi se pare, cum spuneam, genială, și nici realizarea grafică nu-mi displace. Fata s-a hotărît să facă zilnic, timp de un an, cîte o ilustrată pentru părinții ei. Unele sînt doar cute, altele au chiar și un mesaj simpatic, cum ar fi Disappointment is Anger for Whimps:

Disappointment is anger for whimps

Mă întreb ce gen de felicitări ar merge pentru părinții mei…

Adăugare: Am găsit un articol/interviu cu fătuca în The Whashingtonian, și încă o ilustrație de-a ei care mi-a plăcut foarte mult:

Too much light... de Carolyn Sewell

Mi s-a făcut dintr-odată poftă să mai fac și eu puțin design, în ultima vreme am expirat CO2 de pomană, doar cît să contribui la efectul de seră, precum bășinile vacilor…

Categorizat: Aiurea pe net | Etichetat: , , , |

Comentarii închise.