„Întrebarea dacă un computer gîndește nu e deloc mai interesantă decît cea dacă un submarin înoată.”Edsger W. Dijkstra

Cam așa se mișcă lucrurile pe meleaguri mioritice

07 septembrie 2017 | Comentariile sunt închise pentru Cam așa se mișcă lucrurile pe meleaguri mioritice

Acum șapte ani (fără 2 luni) am reușit să fugim de București, orașul poluat, aglomerat, zgomotos, mizerabil și aproape la fel de urît ca mulți dintre locuitorii lui, și să ne mutăm la țară. Nu e chiar la țară, ținînd cont că sîntem la vreo 8 km de Snagov… dar așa ne-a ieșit. O bună vreme am crezut că a fost cea mai bună decizie din viața noastră, acum nu mai sînt așa sigur… dar asta e o altă poveste.

Toți cei care aud că locuim în comuna Snagov se gîndesc cu invidie la palatele de neam prost construite pe malul lacului. Aș vrea io… Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. E o căsuță modestă, cu o curte nu foarte mare, și care deja nu prea mai pare la fel de încăpătoare de cînd familia noastră a mai cîștigat un membru… Dar am divagat iar.

Ce vreau de fapt să vă spun e că, după 7 ani, Primăria comunei Snagov a considerat că e cazul să pună iluminat public și pe strada noastră. Mulțumim din inimă partidului! Marcați ziua de 7 septembrie 2017 în calendar. Cu maro, desigur.

Peste vreo încă șapte s-ar putea să avem și asfalt. Probabil cu condiția să fie tot primar PSD-ist. Eu unul nu aștept cu nerăbdare. Să vă fută cîinii, nesimțiților.

Categorizat: Românisme |

Comentarii închise.