„Nu mă simt obligat să cred că același Dumnezeu care ne-a înzestrat cu simțuri, rațiune și intelect, vrea să renunțăm la a le folosi.”Galileo Galilei (1584-1642)

Dialoguri nemuritoare

14 februarie 2010 | 2 comentarii »

Gîdea: „Ce caută femeile la bărbați, și viceversa?”
Bendeac: „În mod pragmatic: BEEP!”

Atît…

Dar revin cu link-ul cînd o să apară înregistrarea emisiunii de aseară pe site-ul Antenei 3.

Actualizare: Decît un link, mai bine luați chiar înregistrarea video, e mai de efect

[flashvideo file=media/video/sz14-02-2010_trimmed.f4v image=media/video/sz14-02-2010_trimmed.jpg /]

Notă: Fragmentul video este extras din înregistrarea de pe site-ul Antenei 3, ©2005-2009 S.C. Antena 3 S.A. Singurele modificări pe care i le-am adus sînt extragerea pasajului de 11 secunde, regăsit în original la minutul 71:24, și eliminarea cîtorva pixeli care creau o bandă neagră de jur împrejurul imaginii.

Categorizat: Bălmăjeli | Etichetat: , , |

2 comentarii la “Dialoguri nemuritoare”

 1. 1 ancuta
  23 februarie 2010, 21:46

  departe de „geniu tv”, tudor. foarte departe.

  spre tentativa penibila de umor. sorry. acesti „larry kingi”, acesti „saturdei nait live” ai televiziunii romanesti sunt foarte departe… departe de orice, cu atat mai mult de geniu ( fiindca m-am uitat la tag-uri).

  dar ma rog, stiu ca nu suntem de acord.

 2. 2 Tudor
  27 februarie 2010, 11:16

  N-am pretins că băieții ăștia ar fi geniali. La momentul respectiv, și în contextul respectiv, mi s-a părut haioasă faza cu „BEEP”. Probabil tag-urile nu sînt cel mai bine alese, ai dreptate. O să scot geniu de acolo, că nu prea are ce căuta.

  Culmea e că pe Bendeac îl consider, în cel mai bun caz, extrem de superficial (cu circumstanțe atenuante, pentru că este, totuși, un copil) iar genul lui de umor nu a fost niciodată genul meu preferat. Tu știi, eu cu Seinfeld și cu Friends, Snatch, The Big Lebowsky… Cît despre Gîdea, nu mi-a plăcut niciodată, chestie care nu cred că se va schimba prea curînd.

  Dar în contextul vomitivei „sărbători” de Valentine’s Day, și al discuției din emisiunea respectivă unde mai erau și Badea și Oreste, a fost totuși un moment haios, care probabil nu mai pare deloc așa scos din context. Sorry.