„Cel care nu citește cărți bune n-are nici un avantaj față de cel care nu știe să le citească.”Mark Twain

Halal relevanță, continuarea apoteotică

14 octombrie 2009 | Comentariile sunt închise pentru Halal relevanță, continuarea apoteotică

Și pentru că m-am luat de viața lu’ săracu’ yahoOo, să mă iau de a lu’ goagăl acuma, că se pare că nu e cu mult mai breaz.

Cam așa arată momental topul căutărilor pe google care-mi trimit cîte un vizitator rărăcit:

Top căutări Google

Cizma sanda” înțeleg. Să zicem că și „ciupici pentru balerini”. De la „cum poți induce o anumită stare altcuiva” se cam împute treaba… bănuiesc că era același tip de data trecută, care, după ce s-a documentat temeinic despre fututul în cur, acum vrea să afle cum să o convingă să stea .

Să zicem că și „Oprescu” înțeleg (cu greu, după un singur articol și o singură apariție), dar la „muzik trista usora” (sic) deja m-am blocat. Trebuia să investighez. Dau aceeași căutare, ignor faptul că mă întreabă dacă nu cumva „Aţi dorit să scrieţi: muzica trista usora” (pe usora l-au ratat, da) și încep să scanez… BINGO! Este!

Pe a treia pagină de rezultate, prima poziție, după ce pe paginile anterioare cred că am văzut vreo 100 de titluri cu „manele”, „Puya”, „liberare ușoară”, sau „Mădălina Manole – Fată dragă nu fi tristă„ , găsesc link-ul către articolul în care îmi exprimam surpriza și tristețea pentru moartea lui Michael Jackson.

Chiar că trist. Cu engleza stă bine domnii de la goagăl, da’ cu româna mai are de învățat.

Categorizat: Bălmăjeli, Moftware | Etichetat: , , , , , |

Comentarii închise.