„Sînt în general onest pentru că e greu să știi de azi ce minciună vei vrea să spui mîine.”Paul Snow

Se impunea o schimbare

18 iunie 2009 | 3 comentarii »

Demisie! În caz că nu e evident din imaginea de mai sus (am distorsionat-o într-un moment de inspiraţiune poetică irezistibilă), acum 2 zile mi-am dat demisia de la Tempo Advertising din funcţia de administrator de reţea (în cartea de muncă), IT Manager pe cărţile de vizită. Evident şi aici am fost la fel de manager ca şi prin alte părţi, adică am fost propriul meu şef. Un şef sever dar corect, aş putea adăuga .

Funcţia bate gradul (sau invers?) – dar oare cartea de vizită bate cartea de muncă?!

Dovada – doar ghicită undeva în colţul dreapta sus al paginii – o ştampilă:Numărul de înregistrareNumărul de înregistrare

Motive multe şi variate, despre care voi vorbi poate cu altă ocazie. În momentul ăsta pare să fie vorba despre ultimele zvîcniri ale „carierei” mele în IT, care a început la 1 noiembrie 2006 la Graffiti BBDO (încă mai sînt listat la ei pe site ca… webmaster , chestie care n-am fost niciodată – chiar, să le propun o colaborare şi să le fac un site, ce au acolo e pur şi simplu jenant şi aşa-mi cîştig şi eu titlul oarecum).

Oare peste ani şi ani, pe site la Tempo ce se va scrie despre mine?

Categorizat: Bălmăjeli | Etichetat: , , |

3 comentarii la “Se impunea o schimbare”

 1. 1 Tudor
  19 iunie 2009, 20:58

  Şi dacă tot veni vorba de Graffiti, una bună: am recuperat cardul de debit pe care-mi virau salariul de pe fundul unui sertar şi am sunat la bancă să aflu dacă mai e valabil, cum aş putea să aflu PIN-ul pe care l-am uitat de mult, de-astea…

  Şi sărpraiz: am 1200 de lei în cont, o tranşă a ultimului salariu de la Graffiti, din decembrie 2007! Să le trăiască franţuzoaica, pică tare bine!

 2. 2 Andrei
  26 iunie 2009, 13:19

  Deci, in acelasi timp, ai administrat reteaua Tempo si ai fost webmaster la Graffiti. E e un real conflict de interese … nu se face asa ceva in … industrie! )

  Judecand dupa imaginea in care se vede vag semnatura-ti entuziasta, se poate spune ca ai oferit o sfidatoare perspectiva asupra demisiei in vremuri de criza. Si mai ales. Ca baietii!

  Administratore, managere si … aoleo, era sa uit … WEBMASTERE, sa fie intr-un ceas bun!

 3. 3 Tudor
  26 iunie 2009, 14:56

  Să fie, mulţumesc. Şi tocmai de aia sper să nici nu mai calc vreodată în „industrie”… industria de produs tîmpiţi şi tîmpenii, mai ceva ca învăţămîntul autohton în concepţia băsescului preşedinte ales. Dovada aici